Velkommen hit

God jakt  kan gi glede, overskudd, god helse og minner for livet. Men dårlig jakt kan gå ut over dyras velferd, sikkerhet og fellesskapet mellom jaktvenner.

De aller fleste jaktturer er trivelige. En sjelden gang går det galt. På dette nettstedet vil jeg hjelpe deg til flere gode jaktopplevelser. Kunnskap gjør jakta mere interessant. Naturen rundt deg blir mer forståelig. Du ser spor etter dyr og hører på lydene hvilke dyr som er ute og hvordan de har det. Kunnskap forbygger at du skyter feil vilt, kuler på avveie og dyrs lidelser.

På dette nettstedet vil du finne den kunnskapen du trenger på vegen fram til jegereksamen. Her vil du og finne kunnskap som gir deg bedre jakt når du kommer så langt.

 

 

Forfatter: admin

Jeg arbeider i høyskoler med fag som pedagogikk og psykologi. Jeg har jobbet med opplæring og atferdsendring for kommuner (PPT) i flere tiår. I mange år hadde jeg ansvaret for opplæring av nye jegerprøveinstruktører i Møre og Romsdal. Over en tiårsperiode har jeg forsket på jakt og jegere (Bedre Jakt prosjektene) i et samarbeid med NJFF. Mye av fritiden går med til egen jakt og organisering av jakt. Jeg jakter for det meste storvilt og småvilt i egne nærområder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *