Join Us

Velkommen hit.

Takk for at du viser interesse for teorikurset Jegerprøven Samling 1-9.

Kurset er delt på 9 samlinger. Hver samling består av noen underkapitler. Samlet består kurset av 49 underkapitler. I tillegg kommer en samling testspørsmål til hver samling og et utvalg oppgaver til eksamenstrim. 

Kurset innholder den teorien Miljødirektoratet har bestemt. Kurset erstatter de teoribøkene til Jegerprøvekurset som er på markedet. Et nettbasert kurs har store fordeler. Det er lett å videreutvikle når det kommer endringer i lover eller ny kunnskap. Du har det med deg overalt hvor du har nettdekning. 

Materiellet er skrevet i et enkelt språk. Teksten i hvert underkapittel kan leses opp. Jakt, skyting orientering, bruk av gps, demontering av gevær osv er vanskelig å lese seg til for den som ikke har erfaring med det fra før. Derfor inneholder materiellet over hundre lyd og videofilmer som forklarer nærmere. Du får og lenker til utdypende materiell på nettet.

Noe av materiellet ligger åpent slik at du kan vurdere om det er noe for deg. Det gjelder samling 1.1, 2.1, 3.1, 4.1, 5.1, 6.1, 7.1, 8.1, og 9.1. Du kan og se på Quiz nr 1 og 5. Vil du se resten? Da kan du få betalt tilgang.  

Instruktøren på Jegerkurset selger tilgang for kr. 175. Instruktøren sender meg en epostliste med kursdeltagere som ønsker tilgang. Jeg sender da kursdeltagerne en epost med brukernavn og passord. Ved samlet bestilling får instruktøren på jegerkurset gratis tilgang til powerpointer som er oppdatert og tilpasset teorimateriellet. De dekker innholdskravene fra Miljødirektoratet. 

Enkeltpersoner kan og kjøpe tilgang. Du betaler da kr 250.-. Da må du sende en bestilling på epost til:

 

Har du spørsmål eller kommentarer? Bruk kontaktskjema, epost eller ring meg.