Velkommen hit!

Vil du kjøpe tilgang til samlingene 3 – 9?

Kurset er delt på 9 samlinger. Hver samling består av noen underkapitler. Samlet består kurset av 49 underkapitler. I tillegg kommer en samling testspørsmål til hver samling og egne oppgaver til eksamenstrim. Til sammen er det mer enn 1300 ulike testspørsmål. 

Kurset inneholder den teorien Miljødirektoratet har bestemt. Kurset erstatter de teoribøkene til Jegerprøvekurset som er på markedet. Et nettbasert kurs har store fordeler. Det er lett å videreutvikle når det kommer endringer i lover eller ny kunnskap. Du har det med deg overalt hvor du har nettdekning. 

Materiellet er skrevet i et enkelt språk. Teksten i hvert underkapittel kan leses opp. Jakt, skyting orientering, bruk av gps, demontering av gevær osv er vanskelig å lese seg til for den som ikke har erfaring med det fra før. Derfor inneholder materiellet over hundre lyd og videofilmer som forklarer nærmere. Du får og lenker til utdypende materiell på nettet.

Noe av materiellet ligger åpent slik at du kan vurdere om det er noe for deg. Det gjelder alt materiellet til samling 1 og 2.  Vil du se resten? Da kan du få betalt tilgang.  

Instruktøren på jegerkurset selger tilgang for kr. 150. Instruktøren sender meg en epostliste med kursdeltagere som ønsker tilgang. Jeg sender da kursdeltagerne en epost med brukernavn og passord.

Instruktøren på jegerkurset får gratis tilgang til powerpointer og quizer som er oppdatert og tilpasset teorimateriellet. De dekker innholdskravene fra Miljødirektoratet. 

Enkeltpersoner kan og kjøpe tilgang. Du betaler da kr 150.-. Da må du sende en bestilling til epostadressen trykt på bildet under. 

Har du spørsmål eller kommentarer? Send meg en epost eller ring meg.